Kontakt

Jag uppskattar ett samtal så mycket mer än ett mail, i samtalet hör vi varandras tongångar och kan lättare förstå vad det är vi är ute efter. Jag föredrar alltid det personliga mötet. Det är i det personliga mötet vi verkligen känner av varandra och vad det är vi verkligen vill. Boka in mig för en lunch eller en fika så får vi se vart det leder.

Om du som företagare är intresserad av att etablera en kontakt med mig som konsult hos er för ett specifikt uppdrag eller för en längre tjänst är du välkommen att kontakta mig, skriv gärna i ämnes raden ”konsultuppdrag säkerhet” så hamnar du i rätt mapp på en gång. Är du arbetsgivare och söker någon som mig för en permanentare lösning är du naturligtvis också välkommen att kontakta mig. Jag är alltid öppen för alla förslag.

Vill du boka in mig på en kurs i ”72 timmar”, ”brandskydd i hemmet”, ”Allmän brandskyddsutbildning”, ”HLR” eller vill du att vi skräddarsyr en utbildning för dig? Kontakta mig så kan vi nog hitta en lösning som löser dina önskemål

Vill du komma i kontakt med mig  är du välkommen att kontakta mig på någon av nedan följande alternativ:

mobil: +46 (0)72 – 150 60 75
e-post: security (a) figueroa . nu                 utan mellanslag och med @