Vem är jag

Ernesto Figueroa heter jag. Jag har mer än 15 års erfarenhet inom säkerhetsbranchen och ett stort intresse för det personliga överlevandet i händelse av kris. Jag känner mig trygg och säker på att jag har det jag behöver för att hantera flera olika former av krissituationer. Jag har flera olika utbildningar inom Säkerhet, brand, HLR, krishantering, med mera. 

Jag arbetar som säkerhetskonsult och kan hjälpa ert företag med era säkerhetsfrågor, jag kan även komma in och granska era leverantörers offerter och erbjudanden och motivera för er varför de inte skall godkännas eller varför ni bör acceptera dem.  Jag kan även hjälpa er efter installationer att kontrollera huruvida de har uppfylld vad de lovad att leverera. Jag kan vara med i riskanalysen och hjälpa er att hitta brister eller moderera i en riskanalys. Mina erfarenheter gör att jag kan bidra i er verksamhet inom hela säkerhetsarbetet.

Jag anser att alla ska känna sig trygga i samhället och på sitt företag, alla ska känna att de kan ta hand om sig själva och sin familj. Förhoppningsvis även hjälpa andra som inte har det så lätt, som saknar kunskap, kanske saknar värme och mat under en krissituation.

Jag har valt att skapa den här sidan för jag vill att fler ska engagera sig i området och för att jag kan bidra med kunskap och kurser för privatpersoner och företag i flera områden. Samtidigt ska jag inte sticka under stolen med att det även handlar om att synas. 

Jag brinner för att kontinuerligt utveckla mig och jag har genomgått mängder med kurser.Vill du läsa mitt CV finns det här.