Utbildning/kurs

Det finns tillfällen som vi aldrig vill ska hända. Tyvärr så händer det ju ibland i alla fall, det som är avgörande för att du ska klara av att hantera olika situationer är hur väl du är förberedd, hur mycket kunskap du har och hur mycket du har övat.

Jag kan erbjuda ett antal olika kurser. Allt det du behöver för att få de bästa förutsättningarna för att klar dig om det brinner till hur du överlever en krissituation i samhället. Vad bör du ha hemma och så vidare har MSB skickat ut en folder om som är jättebra, civilförsvaret håller kurser för allmänheten som tar det ett steg längre och berättar vad du som privatperson ska ha hemma för att klara av de första 72 timmarna. Sen då? Vad gör du sen om du inte får hjälp? Jag kan hjälpa dig med det, min erfarenhet av säkerhetsbranchen och mitt personliga intresse i överlevnad har gjort att jag samlat på mig mängder med kunskap om detta som jag gärna hjälper dig vidare med.

Vad ska du göra om din partner eller medmänniska skadar sig eller bara faller ihop och slutar andas? de flesta har gått någon form av HLR utbildning. Men kunskapen trynar bort med tiden. Studier visar om och om igen att repetition är kunskapens moder och vill du verkligen stå där och fundera när varje sekund räknas?

Är du nyfiken på att lära dig mer så är du välkommen att kontakta mig så kan vi diskutera ett upplägg som fungerar för dig. Kanske du bara vill lära dig hur du ska tända en brasa med tändstål eller kanske vill du gå igenom allt. Jag vet inte vad du har för bakgrund så det bästa är om vi pratar om vad det är för kunskapsluckor som du har eller vad det är för kunskaper som du efterfrågar.

Personligen så har jag ett ganska så stort antal kurser bakom mig som du kan se på min lilla skrytbild nedan där ett axplock är med. Många fler finns på hyllan. Jag älskar att lära mig nya saker och bredden gör att jag kan ta mig an problem från flera angreppsvägar och därmed lösa problem på ett sätt som andra kanske inte skulle lösa dem på. Jag brukar vara den som finner andra vägar. Vill du läsa mer om vad jag har gjort i mitt yrkesverksamma liv finner du mitt cv här.

ett axplock från diplomhögen